Skip to content

OVER ONS

Ambachtelijke gerechten van de beste ingrediënten.

Wij brengen klassieke catering met een vleugje creativiteit aan elke tafel

Expertise & Full-Service

Onze teams van experts hebben kennis van alle aspecten van planning, want bij Mama’s Catering verzorgen we niet alleen eten. Wij verzorgen ervaringen. We laten ons inspireren door de kleine dingen. De kleine details die samen een grote, blijvende indruk maken – de precies juiste balans van seizoensgebonden smaken, de perfecte couvert en alle nuances die de perfecte toon zullen zetten.

Als full-service cateraar zijn wij gespecialiseerd in het creëren van speciale evenementen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze event consultants zijn niet alleen experts op het gebied van eten en entertainment, maar ze hebben het vermogen om van elk moment een speciale gelegenheid te maken. Een evenement van een Occasions wordt uw evenement – op maat gemaakt, op maat gemaakt, met eten, service en stijldetails die uniek zijn voor uw feest.

Wij Houden Van Groen

Onze missie om u de beste maaltijden te serveren en tegelijkertijd de planeet op de best mogelijke manier te dienen! We gebruiken milieuvriendelijke verpakkingen en implementeren ook verschillende groene praktijken:

Kijk of dit plan bij je past
Gepersonaliseerd

Vertel ons over uw persoonlijke doelen en dieetwensen.

Vragen?

Als u ons eerst wilt spreken, horen we graag van u.

Liever rechtstreeks met een expert praten? Stuur ons een bericht op: